Start >> Werkwijze

Werkwijze

Werkwijze

Hoe gaan wij te werk?

Eénmaal de klant ons gecontacteerd heeft, wordt er een afspraak gemaakt zodat we het terrein kunnen verkennen. Op deze manier krijgen we een beter beeld van wat de mogelijkheden zijn, en wordt er geluisterd naar de wensen en ideëen van de klant zelf.

Indien er beslist wordt om samen in zee te stappen, dan bestaat een verdere samenwerking uit de volgende stappen:

  1. Ontwerp
  2. Aanleg
  3. Nazorg

1. Ontwerp

Na het eerste gesprek kan een voorlopig ontwerp gemaakt worden. Dit ontwerp koppelt alle losse ideeën aan elkaar en zorgt ervoor dat de tuin één geheel wordt, met een duidelijke creatieve toets.

Dit ontwerp is natuurlijk voor verandering vatbaar.

 

 

 

  

 

Eenmaal het voorontwerp door de klant is goedgekeurd, wordt een uitvoeringsplan opgesteld. Het uitvoeringsplan is steeds vergezeld van een gedetailleerde prijsofferte zodat de klant een duidelijk beeld krijgt van het kostenplaatje.

Bij een akkoord wordt uw tuin in onze planning opgenomen en realiseren wij uw droomtuin.

2. Aanleg van uw tuin

 

Alles wordt nu precies volgens plan uitgevoerd. Alle werken, gaande van grond-, metsel-, vloer-, schrijn-, plant- en snoeiwerken, worden door onze eigen gespecialiseerde mensen en met eigen machines uitgevoerd.

 

U kan dan ook rekenen op kwalitatief hoogstaand werk dat met de nodige garanties wordt uitgevoerd. Zo kan u jarenlang zorgeloos genieten van een prachtige tuin.

3. Nazorg en onderhoud

Eenmaal de tuin volledig afgewerkt is, betekent dit niet dat het hier stopt. Zelfs een onderhoudsvriendelijke tuin vraagt wel wat aandacht. Sommige planten vragen een specifieke verzorging.

Indien de klant dit wenst, nemen wij ook het verdere onderhoud van de tuin voor onze rekening. Op die manier staat uw tuin het ganse jaar door op z’n mooist en kunt u ten allen tijde de rust en de pracht van uw tuin ervaren.

  

 

Contact - Administratie - Site Map